Stuga - Semesterhus i Haller, Luxemburg nära golfbana (LUX035)

Tillbringa semestern tillsammans med dina nära och kära i detta moderna och kompakta semesterhus.Du kommer att uppleva komfort och bekvämlighet i ett kompakt utrymme. De moderna trähusen erbjuder dig allt du behöver för att koppla av och kasta bort vardagens bekymmer. En rymlig terrass erbjuder dig en extra matplats och avkoppling i solstolen.Den lugna och vackra semesterparken Relax in Haller erbjuder flera möjligheter till rekreation: en vacker lekplats för barn, en inomhuspool med barnpool, bordtennis och en grillplats (grill finns mot en deposition). Särskilt dina barns hjärtan kommer att slå snabbare här.Semesterstugorna i Haller ligger i Luxemburgs vackraste område, i det berömda Lilla Luxemburgska Schweiz. Denna region med sina branta klippor och djupa dalar är imponerande. Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar och tar dig gång på gång förbi imponerande raviner och bisarra klippformationer.I Christnach (5 km) kan du ägna dig åt din hobby, golf, och svinga klubborna. Fiske är möjligt i gränsvattnet och vid sjön Echternach.Intressanta sevärdheter i regionen är bland annat Schiessentümpel och Predigtstuhl.Hitta lugn och avkoppling i Luxemburgs natur.

Lägenhet i Zum Trichter, (DE5510.100.1)

Apartment house "Zum Trichter". In the centre of Palzem, located by a road. For shared use: garden, lawn for sunbathing. Patio. In the house: central heating system. Public parking on the road. Shop 5 km, supermarket 5 km, restaurant 50 m, bus stop "Palzem" 200 m, railway station "Palzem" 200 m, outdoor swimming pool 5 km, indoor swimming pool 13 km. Tennis 5 km. Please note: car recommended. 2-room apartment 40 m2 on 1st floor. Object suitable for 2 adults + 1 child. Modern and tasteful furnishings: living/dining room with satellite TV. 1 room with 2 beds. Kitchenette (oven, dishwasher, microwave, freezer, electric coffee machine). Shower/WC. Please note: non-smokers only. Smoke alarm. The double bedroom does not have a window but glass bricks. Bookings accepted for holiday purposes only.

Stuga - Semesterhus i Haller, Luxemburg nära golfbana (LUX036)

Tillbringa semestern tillsammans med dina nära och kära i detta moderna och kompakta semesterhus.Du kommer att uppleva komfort och bekvämlighet i ett kompakt utrymme. De moderna trähusen erbjuder dig allt du behöver för att koppla av och kasta bort vardagens bekymmer. En rymlig terrass erbjuder dig en extra matplats och avkoppling i solstolen.Den lugna och vackra semesterparken Relax in Haller erbjuder flera möjligheter till rekreation: en vacker lekplats för barn, en inomhuspool med barnbassäng, bordtennis och en grillplats (grill finns mot en deposition). Särskilt dina barns hjärtan kommer att slå snabbare här.Semesterstugorna i Haller ligger i Luxemburgs vackraste område, i det berömda Lilla Luxemburgska Schweiz. Denna region med sina branta klippor och djupa dalar är imponerande. Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar och tar dig gång på gång förbi imponerande raviner och bisarra klippformationer.I Christnach (5 km) kan du ägna dig åt din hobby, golf, och svinga klubborna. Fiske är möjligt i gränsvattnet och vid sjön Echternach.Intressanta sevärdheter i regionen är bland annat Schiessentümpel och Predigtstuhl.Hitta lugn och avkoppling i Luxemburgs natur.

Lägenhet i Noertrange, Luxemburg nära golfbana (LUX130)

I den vackra dalen Wiltz, enligt experter ett av de vackraste vandringsområdena i Luxemburg, ligger detta parhus. Det är ett modernt och välutrustat semesterhus på en gård. Du går över terrassen till entrén på bottenvåningen. Här finns också tvättmaskinen. På första våningen finns ett sovrum och på andra våningen det moderna vardagsrummet med öppet kök. Från vardagsrummet vid panoramafönstret har du en underbar utsikt över omgivningarna. Det andra sovrummet, badrummet och den separata toaletten finns på andra våningen. På tredje våningen finns det tredje sovrummet, öppet mot vardagsrummet, med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Terrassen bredvid huset med trädgårdsmöbler och grill är en trevlig plats att sitta på. Barnens lekplats ligger på gångavstånd.Noertrange ligger i Wiltzdalen, 5 km från den medeltida staden Wiltz, i hjärtat av de luxemburgska ardennerna. Wiltz är en attraktiv stad med ett intressant slott, ett stort kulturellt utbud (bland annat en internationell teater- och musikfestival i juli). Wiltzdalen är ett skogs- och bergsområde och är känt bland finsmakare som det vackraste vandringsområdet i Luxemburg. Mycket nära Noertrange finns en vacker cykelväg över den före detta järnvägslinjen. En genväg tar dig snabbt till köpcentret i Pommerloch. Rekommendation: Även med barn ligger det moderna, interaktiva museet i Bastogne om andra världskriget bara 23 km från ditt semesterhus.

Stuga - Semesterhus i Haller, Luxemburg nära golfbana (LUX015)

Semesterlägenheterna i Haller ligger i Luxemburgs vackraste område, i det berömda Lilla Luxemburgska Schweiz. Denna region med sina branta klippor och djupa dalar är imponerande. Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar för att gång på gång passera imponerande raviner och bisarra klippformationer. I Christnach (5 km) kan du spela golf. Fiske är möjligt i gränsvattnet och vid sjön Echternach. Intressanta sevärdheter är bland annat Schiessentümpel och Predigtstuhl. I Haller finns en liten livsmedelsbutik (inget bröd). Ytterligare shoppingmöjligheter i Beaufort, 3 km.Denna husbil på semesterparken Relax i det vackra Mullerthal har ett trevligt läge med en egen rymlig terrass. Det moderna vardagsrummet har en matplats och ett öppet kök. Den moderna soffan kan fungera som bäddsoffa. Det finns två sovrum, en dusch och en separat toalett. Om du reser med små barn kan du få ett madrassskydd och ett galler till sängen i receptionen. För kallare dagar eller kvällar kan du använda varmluftsvärmen. Det är ett välisolerat, modernt och smakfullt inrett semesterhus i Luxemburgs lilla Schweiz.Den lugna och vackra semesterparken Relax in Haller erbjuder flera möjligheter till rekreation: vacker lekplats för barn, inomhuspool med barnpool, bordtennis och grill (grill finns mot en deposition). Du kan använda tvättmaskin och torktumlare mot en avgift. Madrasskydd finns i receptionen. Internet i receptionen, på terrassen och i relaxrummet. Justerbara solstolar och kuddar mot deposition i receptionen. Parkeringsplats direkt vid din semesterlägenhet. Vissa boenden kan hyras till ett mycket attraktivt pris för hela perioden maj/augusti. Ett barntält är tillåtet bredvid husbilen. I restaurangen Gudde Kascht kan du njuta av utmärkt mat (vänligen boka).Det speciella med denna park är den lugna och avslappnade atmosfären.

Stuga - Semesterhus i Haller, Luxemburg nära golfbana (LUX011)

Semesterlägenheterna i Haller ligger i Luxemburgs vackraste område, i det berömda Lilla Luxemburgska Schweiz. Denna region med sina branta klippor och djupa dalar är imponerande. Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar för att gång på gång passera imponerande raviner och bisarra klippformationer. I Christnach (5 km) kan du spela golf. Fiske är möjligt i gränsvattnet och vid sjön Echternach. Intressanta sevärdheter är bland annat Schiessentümpel och Predigtstuhl. I Haller finns en liten livsmedelsbutik (inget bröd). Ytterligare shoppingmöjligheter i Beaufort, 3 km.Denna husbil på semesterparken Relax i det vackra Mullerthal har ett trevligt läge med en egen rymlig terrass. Vardagsrummet har en matplats och ett öppet kök. Det finns två sovrum, en dusch och en separat toalett. Om du reser med små barn kan du hämta ett madrassskydd och en spjälsäng i receptionen. För kallare dagar eller kvällar kan du använda varmluftsvärmen. Det är ett välisolerat och smakfullt inrett semesterhus i Luxemburgs lilla Schweiz.Den lugna och vackra semesterparken Relax in Haller erbjuder flera möjligheter till rekreation: vacker lekplats för barn, inomhuspool med barnpool, bordtennis och grillplats (grill finns mot en deposition). Du kan använda tvättmaskin och torktumlare mot en avgift. Madrasskydd finns i receptionen. Internet i receptionen, på terrassen och i relaxrummet. Justerbara solstolar och kuddar mot deposition i receptionen. Parkeringsplats direkt vid din semesterlägenhet. Vissa boenden kan hyras till ett mycket attraktivt pris för hela perioden maj/augusti. Ett barntält är tillåtet bredvid husbilen. I restaurangen Gudde Kascht kan du njuta av utmärkt mat (vänligen boka).Det speciella med denna park är den lugna och avslappnade atmosfären.

Stuga - Semesterhus i Dirbach, Luxemburg (LUX143)

Detta semesterhus i Dirbach är vackert beläget på en kulle. Utanför kan du koppla av på en privat tomt med en stor gräsmatta för solbad, öppen terrass, eldplats och bowlinggreen. Du kan gå på vackra vandringar direkt från semesterhuset, till exempel till det pittoreska centrumet i Dirbach, som ligger i dalen nedanför. Här finns en flod där man kan bada och fiska. På första våningen finns vardagsrummet med TV, öppen spis och ett långt matbord för hela gruppen. Här finns också ett kök och en separat WC. På bottenvåningen finns fem sovrum och två badrum, vart och ett med två separata duschar. Det sjätte sovrummet med tre våningssängar, aktivitetsrummet med bordtennisbord och en separat WC finns i källaren, som också är tillgänglig från utsidan.Utforska den vackra naturparken Obersauer. Här kan du gå på härliga promenader och beundra intressanta sevärdheter som Bourscheid Castle och den autentiska staden Vianden. Besök inomhuspoolen AquaNat'Our i Hosingen med hela familjen. Det finns en järnvägsstation i Kautenbach med gott om parkeringsplatser. Här kan du ta tåget till Luxemburg City eller en transfer till de autentiska städerna Metz och Nancy i Frankrike eller Trier i Tyskland.

Stuga - Semesterhus i Haller, Luxemburg nära golfbana (LUX037)

Tillbringa semestern tillsammans med dina nära och kära i detta moderna och kompakta semesterhus.Du kommer att uppleva komfort och bekvämlighet i ett kompakt utrymme. De moderna trähusen erbjuder dig allt du behöver för att koppla av och kasta bort vardagens bekymmer. En rymlig terrass erbjuder dig en extra matplats och avkoppling i solstolen.Den lugna och vackra semesterparken Relax in Haller erbjuder flera möjligheter till rekreation: en vacker lekplats för barn, en inomhuspool med barnbassäng, bordtennis och en grillplats (grill finns mot en deposition). Särskilt dina barns hjärtan kommer att slå snabbare här.Semesterstugorna i Haller ligger i Luxemburgs vackraste område, i det berömda Lilla Luxemburgska Schweiz. Denna region med sina branta klippor och djupa dalar är imponerande. Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar och tar dig gång på gång förbi imponerande raviner och bisarra klippformationer.I Christnach (5 km) kan du ägna dig åt din hobby, golf, och svinga klubborna. Fiske är möjligt i gränsvattnet och vid sjön Echternach.Intressanta sevärdheter i regionen är bland annat Schiessentümpel och Predigtstuhl.Hitta lugn och avkoppling i Luxemburgs natur.

Lägenhet i Greiweldenger Leit As, Luxemburg (LU5426.100.1)

Greiveldange 21 km from Luxemburg: Comfortable farmhouse "Greiweldenger Leit As", 2 storeys. 3 apartments in the residence. In the resort, in a quiet position, 2 km from the river, in the countryside. In the house: washing machine, tumble dryer. Parking at the house. Supermarket 7 km, restaurant 1 km, bus stop "Gemengebréck Grieveldange" 100 m. Golf course (18 hole) 5 km. Nearby attractions: Weinbaumuseum 3 km, De Pfaffenthal 21 km, Parc Merveilleux 23 km. Hiking paths: Mullerthal Trail 35 km. Please note: car recommended, no lift. Baby equipment (included). Long stays (longer than 14 days) only on request. 3-room apartment 75 m2 on 2nd floor. Spacious and bright, with sloping ceilings, comfortable furnishings: entrance hall. Living/dining room with 1 double sofabed, dining nook and cable TV. 2 double bedrooms, each room with 2 beds (90 cm, length 200 cm). Open kitchen (4 hot plates, oven, microwave, electric coffee machine). Shower/WC. Heating. Facilities: Internet (WiFi, free). Please note: fridge without freezer, non-smoking house.

Stuga - Semesterhus i Haller, Luxemburg nära golfbana (LUX038)

Tillbringa semestern tillsammans med dina nära och kära i detta moderna och kompakta semesterhus.Du kommer att uppleva komfort och bekvämlighet i ett kompakt utrymme. De moderna trähusen erbjuder dig allt du behöver för att koppla av och kasta bort vardagens bekymmer. En rymlig terrass erbjuder dig en extra matplats och avkoppling i solstolen.Den lugna och vackra semesterparken Relax in Haller erbjuder flera möjligheter till rekreation: en vacker lekplats för barn, en inomhuspool med barnpool, bordtennis och en grillplats (grill finns mot en deposition). Särskilt dina barns hjärtan kommer att slå snabbare här.Semesterstugorna i Haller ligger i Luxemburgs vackraste område, i det berömda Lilla Luxemburgska Schweiz. Denna region med sina branta klippor och djupa dalar är imponerande. Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar och tar dig gång på gång förbi imponerande raviner och bisarra klippformationer.I Christnach (5 km) kan du ägna dig åt din hobby, golf, och svinga klubborna. Fiske är möjligt i gränsvattnet och vid sjön Echternach.Intressanta sevärdheter i regionen är bland annat Schiessentümpel och Predigtstuhl.Hitta lugn och avkoppling i Luxemburgs natur.

Lägenhet i Remich, Luxemburg nära golfbana (LUX033)

Ditt semesterhus i Erpeldange-Remich ligger bara 3 km från den berömda vinstaden Remich. Även känd som Moselens pärla. Din värd är också vinodlare och berättar gärna om sina vinrankor. Du kommer säkert också att se spår av vinverksamheten i huset. Denna stora och bekväma semesterlägenhet ligger på första våningen i detta fristående, upphöjda hus. Självklart har du en egen ingång. Den rymliga entrén i din semesterbostad ger tillgång till det ljusa vardagsrummet med bäddsoffa, matplats och ett modernt, välutrustat kök. De 2 attraktiva sovrummen och det moderna badrummet (med golvvärme) kommer att glädja dig. Bakom det lugna huset ligger den rymliga terrassen med panoramautsikt över omgivningarna.Remich är en pittoresk stad med gamla gränder, den ligger vid foten av vingårdarna och vid Moselens stränder. En idealisk utgångspunkt för vandring, cykling och båtturer och naturligtvis vinprovning. Ditt semesterhus ligger cirka 20 minuter med bil från Luxemburgs gamla fästning och du kan köra till den gamla romerska staden Trier på 40 minuter.

Stuga - Semesterhus i Basbellain, Luxemburg nära golfbana (LUX141)

Detta lilla fristående semesterhus ligger i de luxemburgska Ardennerna, nära Troisvierges, på en liten ekologisk gård med angusboskap, hundar, katter, höns, ankor och en åsna. Ingången till stugan ligger bakom huvudbyggnaden och terrassen i söderläge ligger bakom stugan. Det finns en gräsmatta och ett separat område för hundarna. Via en trappa kommer du in i det moderna huset med ett mysigt vardagsrum och öppet kök och utsikt över fälten. Via en kort trappa kommer du in i sovrummet med badrum och walk-in-garderob. Trädgården är omgiven av ett minst 120 cm högt gallerstaket.Upptäck det vackra Ösling från ditt semesterhus i Basbellain. Ditt fritidshus ligger cirka 1 km från tågstationen, så du kan lätt nå cykelvägarna Troisvierges-Aachen (125 km) och Gouvy-Bastogne, som du kan återvända med tåg. Denna semesterbostad i de luxemburgska ardennerna med många cykel- och vandringsmöjligheter ligger nära Troisvierges (Ulflingen), Luxemburgs högsta punkt (slottsplatsen). Troisvierges är en mysig stad med affärer, restauranger, en ny simbassäng (inomhus och utomhus) och andra idrottsanläggningar. Fiskesjöarna och rekreationssjöarna i Weiswampach ligger 9 km från ditt semesterhus.

Stuga - Semesterhus i Vianden, Luxemburg nära golfbana (LUX135)

Detta fristående hus i Vianden erbjuder absolut lugn och avskildhet. Stugan ligger högt ovanför Vianden och har en vacker utsikt över Vianden och skogsområdet. Ägaren har möblerat det unika huset i enlighet med naturen och kommer att fortsätta att fullända detta under de kommande åren. Det finns en privat parkeringsplats (tillträde via en skogsstig, följt av en gångväg på 20 m). Du går längs terrassen till chalettens balkong. Vardagsrummet och köket har ett vackert trägolv. Badrummet, toaletten och de två sovrummen ligger också på marknivå. Från vardagsrummet finns en brant trappa upp till det tredje sovrummet. Från den stora, täckta balkongen har du en fantastisk utsikt över fastigheten och Vianden. Ägaren har lagt stor vikt vid semesterhusets utomhusområde. Det finns en stor lekplats med gungor, grill och två härliga terrasser. Simbassängen i Vianden ligger bara några minuters promenad från semesterhuset. Vattnet i ditt semesterhus kommer från en privat källa och kontrolleras inte.Vianden är en välkänd och mysig stad på gränsen till Tyskland. Inbäddad i en mycket imponerande natur och med många gatukaféer, butiker och den goda turistinfrastrukturen är det en attraktiv stad. Our, som också är gränsfloden till Tyskland, rinner rakt igenom Vianden. Vianden är också känd för sin stora fästning från huset Orange-Nassau (vackert restaurerad och verkligen värd att se), Victor Hugo-museet och det intressanta stadshuset. Vianden är rik på historia, men erbjuder också moderna faciliteter. Ta stolliften upp där du kan njuta av den vackra utsikten. Härifrån är flera vackra vandringsleder skyltade. Det finns en äventyrspark med klättermöjligheter för barn och vuxna. Vianden har också en öppen swimmingpool. Du kan också besöka pumpkraftverket och sedan sommaren 2015 kan du ta en rundvandring längs reservoarens strand. Av egen erfarenhet: rekommenderas varmt.

Lägenhet i Winseler, Luxemburg nära golfbana (LUX144)

Välkommen till Winseler ? Vi ser fram emot en avkopplande semester med många aktiviteter.I denna semesterlägenhet på bottenvåningen kan du se fram emot en fantastisk dag med många upplevelser efter en mysig frukost på balkongen med utsikt i fjärran. Oavsett om du vill ha en avkopplande eller aktiv dag är detta platsen för dig.Det är bara 15 kilometer till den lokala golfbanan. Här kan du tillbringa en avkopplande morgon med att logga in, eller kanske föredrar du en lugn morgon på stranden? Här kan du bada eller helt enkelt upptäcka platsen på långa promenader. Du kan också utforska den lokala naturen genom att cykla mountainbike och sedan unna dig en lunch på restaurangen.På eftermiddagen kommer du säkert att vilja göra något. Upptäck staden Wiltz, där du bland annat kan besöka det lokala slottet, promenera längs floden eller helt enkelt utforska staden på en shoppingrunda eller i stadens museer och restauranger.Efter en aktiv dag kan du dra dig tillbaka till semesterhuset för middag och avsluta dagen med ett glas vin.

Stuga - Semesterhus i Hachiville, Luxemburg nära golfbana (LUX125)

För gäster som är intresserade av att bo på en gård i Luxemburg rekommenderas detta semesterhus i de luxemburgska Ardennerna. På en gård (i drift) hyr vi ut ett fristående, modernt inrett fritidshus. Det smakfullt inredda vardagsrummet ligger på bottenvåningen och har ett öppet kök med Senseo och ett bordfotbollsspel. Det moderna badrummet ligger också på bottenvåningen. Från vardagsrummet går du med en spiraltrappa till ett öppet rum med 4 bäddar. Du har en egen terrass med grill. Du kan få mjölk från gården. Ankomst på söndag är inte möjlig.Denna moderna semesterbostad ligger i Hachiville, en liten bondby i nordvästra delen av det vackra Oesling, nära den belgiska gränsen. Den lugna byn har ett anmärkningsvärt eremitkapell med ett mycket värdefullt, träsnidat altare från renässansen. Du kan handla i Troisvierges, 6 km. Det finns en tågstation och en swimmingpool i Troisvierges. Fjorton kilometer från ditt semesterhus ligger Weiswampach-sjöarna: ett underbart tillfälle att koppla av en solig dag. Rekommendation: Det moderna, interaktiva museet i Bastogne om andra världskriget är intressant även för barn (26 km från ditt semesterhus).

Stuga - Semesterhus i Beaufort, Luxemburg med pool och bastu (LUX004)

Detta semesterhus i attraktiva Beaufort är utmärkt underhållet. Genom hallen med gästtoalett kommer du in i det välmöblerade vardagsrummet med öppen spis och tillgång till det moderna köket med Senseo. Sovrummen och det lyxiga badrummet ligger på första våningen. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den vackra trädgården med en stor terrass. Här finns också den ekologiska simdammen och den finska bastun. En täckt terrass med strålningsvärmare och den skyddade trädgården ser till att du kan koppla av superbt i den vackert upplysta utomhusmiljön.Beaufort, i hjärtat av "Lilla Luxemburgs Schweiz" (på 409 meters höjd) är en av de äldsta byarna i Luxemburg. Den utmärkta turistinfrastrukturen (ridning, minigolf, simbassäng, isbana, slottsruiner) och de vackra möjligheterna till vandrings- och cykelturer (cykelbuss) gör att Beaufort är en mycket populär semesterort. I Beaufort finns också en stormarknad och ett bageri. Denna semesterbostad är en mycket bra utgångspunkt för ett besök i den välkända staden Echternach, 14 km, och den romerska staden Trier, 36 km.

Stuga - Semesterhus i Christnach, Luxemburg med pool och bastu (LUX030)

Den här vackra villan i Mullerthal, som också kallas "lilla Luxemburgs Schweiz", ligger bara 3 km från två av de vackra Mullerthal Trail-rutterna. Letar du efter lugn, komfort och avskildhet för fler personer, så är detta lyxiga fristående hus i Christnach något för dig. Från vardagsrummet med flatscreen och dockningsstation, öppen spis (ved gratis), de generösa dörrarna till terrassen, gräsmattan, den ekologiska simdammen, den täckta terrassen med grill och matplats, det vackra köket med induktionshäll och ångugn till de fyra mycket rymliga sovrummen, alla utrustade med smart-TV, privat badrum och bastu, har detta bekväma semesterhus helt enkelt allt. Den ekologiskt byggda villan är passiv och använder solpaneler för el och varmvatten, och regnvattnet används till toaletter, tvättmaskin osv. På sidan av huset finns ingången till hallen med gästtoalett. Vardagsrummet och köket ligger på bottenvåningen liksom ett av sovrummen. De övriga tre sovrummen på andra våningen har utsikt över trädgården, en egen sittgrupp och ett eget badrum, varav ett har en egen bastu. Ägarens privata område är låst; han kommer inte att ockupera det under din vistelse. Han kommer naturligtvis att välkomna dig.Christnach ligger i Mullerthal och är idealisk för vandrare, cyklister/mountainbikecyklister, vilosökare och golfspelare (Golf and Country Club Christnach). Villan i Christnach ligger cirka 25 minuter med bil från den gamla befästa staden Luxemburg (Tips: ta bussen, billigt, snabbt och bekvämt.) och du kan köra till den gamla romerska staden Trier på 40 minuter.

Stuga - Semesterhus i Vianden, Luxemburg (LUX134)

Detta fristående, bekväma semesterhus har ett unikt läge med maximal avskildhet trots att det ligger bara några minuters promenad från Viandens centrum och slottet. Du kan parkera i närheten av huset och sedan gå uppför trapporna till semesterhuset. Inte lämpligt för personer med nedsatt rörlighet. Från vardagsrummet med öppen spis går du in i det moderna köket. Matrummet ligger bredvid köket och härifrån har du en magnifik utsikt över slottet Vianden. Från detta rum eller vinterträdgården har du också tillgång till terrassen. På samma nivå finns det moderna badrummet med trappor ner till sovrummet med våningssängar. På övervåningen finns två sovrum och det andra badrummet. Runt semesterhuset finns en stor trädgård med en (avskärmad) damm och en grill. På gångavstånd (via en oasfalterad väg) finns en lekplats och parken i Vianden. Det vackra läget och det kompletta utbudet av faciliteter gör att detta semesterhus i Vianden är mycket populärt bland semesterfirare.Vianden är en välkänd och mysig stad på gränsen till Tyskland. Inbäddad i en mycket imponerande natur och med många gatukaféer, butiker och den goda turistinfrastrukturen är det en attraktiv stad. Our, som också är gränsfloden till Tyskland, rinner rakt igenom Vianden. Vianden är också känd för sin stora fästning från huset Orange-Nassau (vackert restaurerad och verkligen värd att se), Victor Hugo-museet och det intressanta stadshuset. Vianden är rik på historia, men erbjuder också moderna faciliteter. Ta stolliften upp där du kan njuta av den vackra utsikten. Härifrån är flera vackra vandringsleder skyltade. Det finns en äventyrspark med klättermöjligheter för barn och vuxna. Vianden har också en öppen swimmingpool. Du kan också besöka pumpkraftverket och sedan sommaren 2015 kan du ta en rundvandring längs reservoarens strand. Av egen erfarenhet: rekommenderas varmt.

Stuga - Semesterhus i Waldbillig, Luxemburg nära golfbana (LUX026)

En mysig stuga i Waldbillig mitt i Luxemburgs lilla Schweiz, cirka två kilometer från Müllerthal. Du går in via den täckta verandan på framsidan av huset. Vardagsrummet, som är inrett med trä, erbjuder en mysig atmosfär. Här finns ett halvöppet kök med Senseo och en tvättstuga. De två sovrummen och badrummet ligger också på bottenvåningen. Huset ligger i utkanten av byn. På den täckta terrassen är det härligt att dröja ute och dina barn kan leka bekymmersfritt i den stora, inhägnade trädgården med gungor och ett trädkoja med rutschkana.Ditt semesterhus i Waldbillig ligger på en platå mellan gröna skogar och blommor. Du befinner dig i ett område med klippor, sprickor och grottor, bäckar och vattenfall (Schiessentümpel) nära Mullerthal (2 km). Mullerthal Trail (110 km) tar dig genom alla natursköna inslag i denna vackra region. Stigen leder genom skogar och ängar för att gång på gång passera imponerande raviner och bisarra klippformationer. I Christnach (5 km) kan du spela golf. Fiske i gränsvattnet och vid sjön Echternach. Intressanta sevärdheter är Schiessentümpel och Predigtstuhl. Du kan göra dina inköp i Larochette. Denna mysiga stad har bland annat en inomhuspool, minigolf och en tennisbana och ligger bara 5 km från ditt semesterhus i Waldbillig. Din semesterstuga är en utmärkt utgångspunkt för att besöka den berömda staden Echternach.

Stuga - Semesterhus i Heiderscheid, Luxemburg med pool och bastu (LUX053)

Upplev en oförglömlig semester med hela familjen i denna vackra chalet på en välkomnande och mycket centralt belägen campingplats nära den autentiska byn Esch-sur-Sûre i de luxemburgska Ardennerna!Holiday Park Fuussekaul är öppen året runt och erbjuder många faciliteter för alla åldrar. Semesterparken har en egen restaurang, snackbar och stormarknad. Det finns också olika lekplatser och en minigolfbana på semesterparken. Utomhuspoolen med separat barnpool är öppen under sommarmånaderna, beroende på vädret. Under skolloven finns ett professionellt och engagerat animationsteam på plats. Animationsteamet organiserar alla slags härliga aktiviteter. Men det finns också mycket att göra i semesterparken utanför sommarmånaderna. Besök inomhuslekplatsen och traktormuseet på området med dina barn. Wellnessområdet på semesterparken är tillgängligt gratis på helgerna. Koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen, bastun och ångbadet. Badkläder är inte tillåtna i wellnessområdet.Platsen lämpar sig utmärkt för olika utflykter i de vackra omgivningarna. Här befinner du dig i den vackra naturparken Obersauer. Besök den nostalgiska byn Esch-sur-Sûre 9 km och de charmiga städerna Wiltz och Diekirch 16 km. Ett besök i staden Vianden 28 km, pärlan i de luxemburgska Ardennerna, är mycket värt ett besök. Ta en promenad längs de imponerande klippformationerna i Mullerthalområdet 33 km. Den intressanta huvudstaden Luxemburg ligger 45 km bort.

Stuga - Semesterhus i Schlindermanderscheid, Luxemburg nära golfbana (LUX132)

Från denna stuga i Schlindermanderscheid har du en fantastisk utsikt över slottet Bourscheid. Stugan är fristående och har ett mycket lugnt läge. Du kommer in i semesterhuset genom carporten. Vardagsrummet med öppet kök med Senseo ger omedelbar tillgång till balkongen med söderläge och en hisnande utsikt över dalen. Från balkongen har du även tillgång till den stora trädgården med utomhuskamin. Lugnet och avskildheten i denna chalet i de luxemburgska Ardennerna är exceptionell. Från semesterhuset kan du njuta av den vackra utsikten över det upplysta slottet Bourscheid på kvällen. De två sovrummen och badrummet ligger på samma våning. Din semesterbostad ligger på en platå vid floderna Sûre och Wark i den lugna byn Schlindermanderscheid. Det är ett underbart skogs- och kuperat landskap med utmärkta vandringsmöjligheter. 3 km från ditt semesterhus ligger Goebelsmühle, där det finns en tågstation. Detta är en bra utgångspunkt för en vandring från station till station, till exempel till den vackert belägna Kautenbach. Slottet Bourscheid är ett av de mest framträdande landmärkena i området. På sommaren kan du bada i Bourscheid-Plage och Sûre. Ungefär 20 km från ditt semesterhus ligger de små städerna Clervaux (människofamiljen), Vianden (slott och äventyrspark) och Diekirch, där du kan göra dina inköp. Tips: det vackra bad- och bastuparadiset i Hosingen.

Stuga - Semesterhus i Heiderscheid, Luxemburg med pool och bastu (LUX052)

Upplev en oförglömlig semester med hela familjen i denna vackra chalet på en välkomnande och mycket centralt belägen campingplats nära den autentiska byn Esch-sur-Sûre i de luxemburgska Ardennerna!Holiday Park Fuussekaul är öppen året runt och erbjuder många faciliteter för alla åldrar. Semesterparken har en egen restaurang, snackbar och stormarknad. Det finns också olika lekplatser och en minigolfbana på semesterparken. Utomhuspoolen med separat barnpool är öppen under sommarmånaderna, beroende på vädret. Under skolloven finns ett professionellt och engagerat animationsteam på plats. Animationsteamet organiserar alla slags härliga aktiviteter. Men det finns också mycket att göra i semesterparken utanför sommarmånaderna. Besök inomhuslekplatsen och traktormuseet på området med dina barn. Wellnessområdet på semesterparken är tillgängligt gratis på helgerna. Koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen, bastun och ångbadet. Badkläder är inte tillåtna i wellnessområdet.Platsen lämpar sig utmärkt för olika utflykter i de vackra omgivningarna. Här befinner du dig i den vackra naturparken Obersauer. Besök den nostalgiska byn Esch-sur-Sûre 9 km och de charmiga städerna Wiltz och Diekirch 16 km. Ett besök i staden Vianden 28 km, pärlan i de luxemburgska Ardennerna, är mycket värt ett besök. Ta en promenad längs de imponerande klippformationerna i Mullerthalområdet 33 km. Den intressanta huvudstaden Luxemburg ligger 45 km bort.

Stuga - Semesterhus i Heiderscheid, Luxemburg med pool och bastu (LUX050)

Upplev en oförglömlig semester med hela familjen i denna vackra chalet på en välkomnande och mycket centralt belägen campingplats nära den autentiska byn Esch-sur-Sûre i de luxemburgska Ardennerna!Holiday Park Fuussekaul är öppen året runt och erbjuder många faciliteter för alla åldrar. Semesterparken har en egen restaurang, snackbar och stormarknad. Det finns också olika lekplatser och en minigolfbana på semesterparken. Utomhuspoolen med separat barnpool är öppen under sommarmånaderna, beroende på vädret. Under skolloven finns ett professionellt och engagerat animationsteam på plats. Animationsteamet organiserar alla slags härliga aktiviteter. Men det finns också mycket att göra i semesterparken utanför sommarmånaderna. Besök inomhuslekplatsen och traktormuseet på området med dina barn. Wellnessområdet på semesterparken är tillgängligt gratis på helgerna. Koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen, bastun och ångbadet. Badkläder är inte tillåtna i wellnessområdet.Platsen lämpar sig utmärkt för olika utflykter i de vackra omgivningarna. Här befinner du dig i den vackra naturparken Obersauer. Besök den nostalgiska byn Esch-sur-Sûre 9 km och de charmiga städerna Wiltz och Diekirch 16 km. Ett besök i staden Vianden 28 km, pärlan i de luxemburgska Ardennerna, är mycket värt ett besök. Ta en promenad längs de imponerande klippformationerna i Mullerthalområdet 33 km. Den intressanta huvudstaden Luxemburg ligger 45 km bort.

Stuga - Semesterhus i Heiderscheid, Luxemburg med pool och bastu (LUX051)

Upplev en oförglömlig semester med hela familjen i denna vackra chalet på en välkomnande och mycket centralt belägen campingplats nära den autentiska byn Esch-sur-Sûre i de luxemburgska Ardennerna!Holiday Park Fuussekaul är öppen året runt och erbjuder många faciliteter för alla åldrar. Semesterparken har en egen restaurang, snackbar och stormarknad. Det finns också olika lekplatser och en minigolfbana på semesterparken. Utomhuspoolen med separat barnpool är öppen under sommarmånaderna, beroende på vädret. Under skolloven finns ett professionellt och engagerat animationsteam på plats. Animationsteamet organiserar alla slags härliga aktiviteter. Men det finns också mycket att göra i semesterparken utanför sommarmånaderna. Besök inomhuslekplatsen och traktormuseet på området med dina barn. Wellnessområdet på semesterparken är tillgängligt gratis på helgerna. Koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen, bastun och ångbadet. Badkläder är inte tillåtna i wellnessområdet.Platsen lämpar sig utmärkt för olika utflykter i de vackra omgivningarna. Här befinner du dig i den vackra naturparken Obersauer. Besök den nostalgiska byn Esch-sur-Sûre 9 km och de charmiga städerna Wiltz och Diekirch 16 km. Ett besök i staden Vianden 28 km, pärlan i de luxemburgska Ardennerna, är mycket värt ett besök. Ta en promenad längs de imponerande klippformationerna i Mullerthalområdet 33 km. Den intressanta huvudstaden Luxemburg ligger 45 km bort.

Stuga - Semesterhus i Heiderscheid, Luxemburg med pool och bastu (LUX054)

Upplev en oförglömlig semester med hela familjen i denna vackra chalet på en välkomnande och mycket centralt belägen campingplats nära den autentiska byn Esch-sur-Sûre i de luxemburgska Ardennerna!Holiday Park Fuussekaul är öppen året runt och erbjuder många faciliteter för alla åldrar. Semesterparken har en egen restaurang, snackbar och stormarknad. Det finns också olika lekplatser och en minigolfbana på semesterparken. Utomhuspoolen med separat barnpool är öppen under sommarmånaderna, beroende på vädret. Under skolloven finns ett professionellt och engagerat animationsteam på plats. Animationsteamet organiserar alla slags härliga aktiviteter. Men det finns också mycket att göra i semesterparken utanför sommarmånaderna. Besök inomhuslekplatsen och traktormuseet på området med dina barn. Wellnessområdet på semesterparken är tillgängligt gratis på helgerna. Koppla av i den uppvärmda inomhuspoolen, bastun och ångbadet. Badkläder är inte tillåtna i wellnessområdet.Platsen lämpar sig utmärkt för olika utflykter i de vackra omgivningarna. Här befinner du dig i den vackra naturparken Obersauer. Besök den nostalgiska byn Esch-sur-Sûre 9 km och de charmiga städerna Wiltz och Diekirch 16 km. Ett besök i staden Vianden 28 km, pärlan i de luxemburgska Ardennerna, är mycket värt ett besök. Ta en promenad längs de imponerande klippformationerna i Mullerthalområdet 33 km. Den intressanta huvudstaden Luxemburg ligger 45 km bort.